Asiakkaiden kokemuksia

Janne ”Jamba” Elonen-Kulmala: ”Kilpailen vapaaottelussa ammattilaistasolla. Olemme tehneet Ahdin kanssa yhteistyötä kesästä 2016 lähtien. Säännöllisellä hieronnalla ja osteopatialla Ahti on pitänyt palautumiseni harjoittelusta korkealla tasolla, sekä korjannut harjoittelun tuomat ja niitä rajoittaneet vammat ammattitaitoisella ja varmalla otteella.”

Facebook käyttäjä: Ahti löysi ”kertahipaisulla” kipeät kohtani ja pahassa tukossa olevat lihakset niska-hartia-selkä-alueella. Veri lähti kunnolla kiertämään ja keho ihmetteli. Kiitos!

Bonzu Media Productions  / Hannes Repo: ” Yrityksemme tuotantotiimi käy säännöllisesti Ahdin vastaanotolla. Olemme todella tyytyväisiä palveluihin. Varsinkin osteopatia avaa toimistotyön aiheuttamia lukkoja sekä laittaa kehon ja ajattelun rullaamaan. Vahva suositus.”

Joni Nousiainen: ”Ahti hoitaa kovan treenit aiheuttamat jumit ja kireydet ammattitaitoisesti säännöllisin väliajoin! Miellyttävää käydä huumorintajuisella kaverilla, jonka kanssa hieronta ei ole pelkkä hoitotapaaminen.”

Mies 52v: ” Soittokäteni sormista oli hävinnyt voimat, eikä ”pihtiote” toiminut. Ahti etsi kaulaltani oikeat hermot ja palautti voimat sormiin yhdellä hoitokerralla. Kolmen kuukauden jälkeen käsi toimii edelleen moitteetta. Suosittelen muusikoille, joilla on soittokäden kanssa ongelmia.”

Facebook käyttäjä: ”Pää kääntyy taas molempiin suuntiin, kiitos!”

Facebook käyttäjä: ” Miellyttävä tila, hyvä sijainti

Nainen 49 v: ”Kärsin viikon verran oireesta, jossa jalka lähti alta ja en voinut varata siihen lainkaan. Jouduin jatkuvasti pysähtymään kävellessäni sekä tukemaan itseäni johonkin. Jalkaa sekä lonkkaa liikuttelemalla sain otettua muutamia askelia kaatumatta mutta kävely oli todella hidasta ja vaivalloista. Varasin ajan osteopatiaan ja yhden hoitokerran aikana Ahti laittoi lonkan oikeaan asentoon kivuttomasti ja vaiva oli tiessään. Kiitos ja lämpimät suositukset.”